Bethesda Praktijk voor Reconnective Healing & the Reconnection

Dr. Eric Pearl

Dr. Eric Pearl had al 12 jaar een goedlopende chiropractie praktijk opgebouwd in Los Angeles. Hij was totaal niet op zoek naar iets anders, toen hij plots in aanraking kwam met deze healing frequenties. Op een dag veranderde er iets in zijn praktijk. Hij bleek plots gezegend te zijn met een gave, na zijn persoonlijk Reconnection, die hij van een joodse dame had ontvangen. (Zie ook onder The Reconnection).

handen Dr. Eric PearlZijn patiƫnten vertelden dat ze plotseling zijn handen op zich voelden, terwijl hij ze absoluut niet had aan- geraakt. Er gebeurden de meest wonderlijke dingen.

Eerst verdwenen eenvoudige pijntjes bij zijn patiƫnten. Later rapporteerden ze ongelooflijke genezingen, zowel lichamelijk als geestelijk. Dit alles gebeurde alleen doordat Eric Pearl zijn handen dichtbij hen hield.

Hij begreep er zelf totaal niets van en vroeg allerlei mensen en doktoren om hulp. Waaronder ook aan de bekende arts Deepak Chopra. Het leek erop alsof Eric Pearl de deuropening, de sleutel was, tot de activatie van deze energieën van Licht en Informatie. Mensen vanuit heel Amerika begonnen naar hem toe te reizen. Hij kwam op radio, televisie en in the New York Times. Het bleef maar gebeuren en het groeide en groeide.

Eric Pearl kreeg enorme belangstelling van allerlei artsen en wetenschappers vanuit de hele wereld, waaronder van Gary Schwartz, van William Tiller (van de film "What the bleep do we know"), dr Konstantin Korotkov en vele anderen. Hij werkt nu samen met ziekenhuizen (o.a. Jackson Memorial ziekenhuis, UCLA, Cedars Sinai Medical Centre) van over de hele wereld en de universiteiten van Minnesota en Arizona). Hij heeft ook gesproken voor de Verenigde Naties.

De Reconnectie van Dr. Eric PearlZijn werk en al zijn documentaties van bijzondere gebeurtenissen zijn in zes boeken verschenen. Hij schreef zelf zijn levensverhaal in de bestseller "De Reconnectie: Heel anderen, Heel jezelf". Door het boek te lezen, kan het al gebeuren dat je deze energie in je voelt stromen.

Dr. Eric PearlEric Pearl is erachter gekomen, dat hij deze gift, door kan geven aan anderen. Tegenwoordig reist hij samen met zijn team van teaching-assistants de hele wereld over, om les te geven. Hij activeert bij mensen hun natuurlijke en aangeboren gave om te genezen en hij leidt duizenden therapeuten op. Vandaag de dag zijn er meer dan 55.000 mensen opgeleid tot dit werk, in meer dan 70 landen. Veel medici zoals fysiotherapeuten, chiropracticers en anderen introduceren Reconnective Healing in hun praktijk.

Ik ben in alle levels I, II en III opgeleid door Dr. Eric Pearl, om the Reconnective Healing en The Reconnection te geven. Ik ben aangesloten bij de wereldwijde organisatie The Reconnection: www.thereconnection.com

Badge van de Reconnective Healing Practitioners Netwerksite NederlandOok sta ik vermeld op de Reconnective Healing Practitioners Netwerksite Nederland. www.rpnn.nl

Caroline met dr. Eric Pearl

Me and Dr. Eric Pearl

top ↑

Bethesda Praktijk voor Reconnective Healing & the Reconnection