Bethesda Praktijk voor Reconnective Healing & the Reconnection

The Reconnection

The Reconnection is iets anders dan een Reconnective Healing. De persoonlijke Reconnection is een “heilige gebeurtenis" waar je zelf voor kiest en die je maar één keer in je leven mag ondergaan.

The Reconnection bestaat uit twee behandelingen van ongeveer een uur, inclusief voor- en nagesprek, op twee verschillende dagen. De 2e behandeling moet binnen 72 uur plaatsvinden, dus maximaal 2 nachten na de eerste behandeling.

Tijdens de sessie lig je gekleed op een massagetafel, met gesloten ogen. De persoonlijke Reconnection is een blijvende verbinding met jezelf. Je wordt weer verbonden met je persoonlijke blauwdruk, met wie je bedoeld bent te zijn.

Oorspronkelijk waren de meridianen van ons lichaam verbonden met een netwerk dat onze planeet omringt. Dit zijn overigens niet de meridianen die gebruikt worden in de accupunctuur. Deze netwerklijnen waren bedoeld om ons aan te sluiten aan een onmetelijk groter netwerk en ons zo te verbinden met het hele universum. In de loop der tijden werden we van deze lijnen losgekoppeld. Nu er een shift gaande is op onze planeet, komt het weer terug.

Planetary Grid System

Het verbindt de meridianen van je lichaam, de axiatonale lijnen (dit zijn meer dan 120 punten), opnieuw met de rasterlijnen op de planeet, de zgn. ley-lijnen, die ons verbinden met de sterren en de planeten. Je wordt weer verbonden met het netwerk dat alles omvat, zodat er uitwisseling kan plaatsvinden op alle niveaus. Deze lijnen zijn onderdeel van een tijdloos netwerk van Intelligentie, een parallel-dimensionaal circulair systeem, dat energie aantrekt voor herstel van de functies van het menselijk lichaam.

The book of knowledge by HurtakDit is in 1974 al beschreven door de wetenschapper J.J. Hurtak in zijn boek: "The Keys of Enoch, The book of Knowledge". Hurtak is wiskundige, Egyptoloog, geoloog, archeoloog, musicoloog en nog veel meer. Hij schreef dat er weer een tijd zou komen waarin de mensen weer opnieuw GE-RECONNECT zullen worden. In paragraaf 3.1.4 en 3.1.7 schrijft hij over de persoonlijke Reconnection: "door een projectie van Licht en informatie kunnen individuen weer herverbonden worden met hun perfecte blauwdruk". Hij schreef ook over het axiatonale systeem.

Reconnection the HealingTijdens de twee sessies "trek ik" als het ware alle lijnen en verbindingen, net boven en langs je lichaam. Dit zijn wel 120 punten. Uit mijn handen komt dan de beam van Licht. Dit is ongelooflijk bijzonder. Onze DNA strengen worden als het ware opnieuw verbonden. Dit is wetenschappelijk bewezen. (Zie onder Wetenschap).

Een aantal voorbeelden van wat er kan gebeuren na een persoonlijke Reconnection zijn:

Het upgrade je systeem als het ware met je gehele potentieel.

De frequenties van de persoonlijke Reconnection blijven nog vele maanden doorwerken na de sessie. De veranderingen blijven doorgaan en je persoonlijke groei en spirituele groei zal met sprongen toenemen.

De persoonlijke Reconnection kost 333,00 Euro. Dat is wereldwijd (afhankelijk van de koers) dezelfde prijs. Dit getal zorgt, energetisch, voor de overdracht en de uitwisseling. Het is een bijzonder getal, van de heilige geometrie, de heilige drie-eenheid. Het bedrag dient voor de sessie betaalt te worden.

Hoewel het niet verplicht is, is het aan te bevelen om voor de persoonlijke Reconnection één tot drie Reconnective Healing sessies te ondergaan.

top ↑

Bethesda Praktijk voor Reconnective Healing & the Reconnection