Bethesda Praktijk voor Reconnective Healing & the Reconnection

Reconnective Healing

Reconnective Healing is een totaal nieuwe vorm van healing, die met niets anders te vergelijken is. Het is nooit eerder op onze planeet geweest. Het is een nieuwe stap in onze evolutie.

De energie frequenties van de Reconnective Healing werken op kwantumniveau. Tijdens een sessie word je afgestemd op een soort broadband frequentie, een brede bandwijdte van Energie, Licht en Informatie, waar alles inzit.

Deze frequenties brengen communicatie tot stand tussen onze cellen onderling en het werkt op ons DNA. Reconnective Healing herstructureert ons DNA en het opent de interactie met het multidimensionale lichaam en geeft toegang tot regeneratie en healing. Het helpt ons in balans te komen en een diepere verbinding met onszelf te krijgen.

Tijdens een sessie wordt je in verbinding gebracht met het veld, het nul punt veld, van de allesomvattende Liefde, van waaruit verbetering plaatsvindt. Er wordt Licht en Informatie uitgewisseld. Sommigen zien zelfs Licht tijdens de sessie of hebben allerlei andere bijzondere ervaringen.

The Reconnection

Na een Reconnective Healing sessie ben je veranderd, hoe dan ook. Of het nou lichamelijk, spiritueel of mentaal is. Je ontvangt de Healing die het Universum voor jou het beste vindt. Soms is het direct zichtbaar, en soms kom je er na weken of maanden pas achter hoe je veranderd bent. Meestal komt de vorm van Healing in een vorm die je niet verwacht. Het punt is dat wat we nodig hebben, niet altijd overeenkomt met wat we willen. Het perfecte universum is zo onvoorstelbaar intelligent en weet precies wat we nodig hebben op zielsniveau.

reconnective handsDe energie├źn werken tot lang na de sessie door. Het stopt dus niet nadat je de deur uitloopt van mijn praktijk.

Eric Pearl zegt hierover: "Als je geluk hebt ontvang je de Healing waar je op hoopte. Als je echt geluk hebt ontvang je de Healing in de vorm waarvan je niet had kunnen dromen. Een vorm die het Universum speciaal voor jou in gedachten had".

Tijdens een sessie lig je op mijn massagetafel, gekleed met de ogen dicht. Het enige wat je hoeft te doen is lekker liggen, je open te stellen en het laten gebeuren. Ik raak je niet aan, maar ik hou mijn handen centimeters boven je hoofd en lichaam, en ik speel als het ware met het veld waaruit de energie├źn komen. Ik zoek met mijn handen naar bepaalde plekken, waar de energie het sterkst voelt. Dit zijn de toegangspoorten. Er wordt dus Licht en Informatie uitgewisseld, en stoorvelden en blokkades worden opgeruimd. Je lichaam en geest beginnen dan te vibreren op je gezonde blauwdruk, je juiste frequentie.

Een sessie duurt ongeveer 30 à 45 minuten, met daarbij nog een kwartier voor- en nagesprek. Totaal dus ongeveer een uur.

Er worden 3 Healingen aanbevolen. Het liefst vrij snel achter elkaar, zodat het proces goed in gang wordt gezet. Een sessie kost 66,00 Euro.

Draag geen parfum of sterke andere luchtjes zoals deodorant of haarspray.

Reconnective Healing is geschikt voor iedereen, van jong tot oud, met of zonder klachten. Het werkt ook erg goed bij dieren en planten. Ik geef zelf regelmatig Healings aan paarden met heel veel liefde.

Caroline met paard

  • Healing is the most natural practice in the World
  • We all can do it ...
  • And, consciously or unconsciously
  • Many of us do
  • It is simply the transmission of energy through the healer
  • It is simply the transmission of energy through the healer
  • Into the patient ...
  • There is only one essential qualification: LOVE ... LOVE IS ALL

The Reconnection

top ↑

Bethesda Praktijk voor Reconnective Healing & the Reconnection